Letné základy VhT s Polar Alpin 28 – 29.4. – zrušený!!!

from to
Scheduled Aktuality Kluby Polar Pozvánky a Novinky
Letný kurz základov VhT pri Chate pod Ostrým vrchom bol zrušený pre nedostatočný záujem.
Rasťo Cabala  – organizátor

 

Klub Polar Alpin Trenčín Vás pozýva na Letný kurz základov VhT v termíne 28.-29. 4. 2018.

Kurz sa uskutoční v lokalite Chaty pod Ostrým vrchom nad obcou Soblahov (okres Trenčín). Prístup autom je možný asfaltovou cestou zo Soblahova. Alternatívne autobusom o 8:00 z Trenčína do Soblahova, odtiaľ peši ¾ hod. po červenej značke (2.8 km, prevýšenie 200 m).
Radi privítame nováčikov aj tých, ktorí už kurz základov VhT absolvovali a chcú si nadobudnuté poznatky zopakovať a precvičiť. Praktická časť výuky sa uskutoční na skalách v blízkosti chaty.

Stravovanie z vlastných zásob. Nocľah v stane alebo bivak, prineste si so sebou potrebné veci (spacák, karimatka, stan).

Stretnutie účastníkov a otvorenie kurzu bude v sobotu 28. apríla o 9:00, ukončenie kurzu v nedeľu 29. apríla v popoludňajších hodinách.

Účastnický poplatok: 15 € (členovia SVTS 10 €)

Povinnná výstroj: sedací a hrudný úväz, plochá slučka na zviazanie sedacieho a hrudného úväzu cca 1.7 m (podľa výšky postavy), prilba, zlanovacia osma (alebo iná zlanovacia pomôcka), HMS karabína, min. 2x karabína s poistkou zámky, 2x repšnúra o priemere 5 mm v dĺžke 2 m + 1x v dĺžke 60 cm, 1x šitá plochá slučka na odsedák dlhá 60-90 cm, vhodná obuv. Uvedená výstroj je podmienkou na absolvovanie kurzu, kto nemáte vlastnú, zabezpečte si jej zapožičanie!

Odporúčaná výstroj: set na via ferraty, lano.

Prihlášky a prípadné otázky posielajte na: . V prihláške uveďte meno a priezvisko (s diakritikou), adresu trvalého pobytu, dátum narodenia, číslo preukazu SVTS (nečlenovia uvedú „nečlen“). Uzávierka prihlášok 23. 4. 2018 alebo po naplnení kapacity.

Na stretnutie s Vami sa tešia inštruktori VhT
Rasťo Cabala a Andrej Hricko

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *